Weer op Bonaire

2010
11.10

Bon Dia,

Afgelopen maandagochtend zijn we na 9,5 uur vliegen aangekomen op Bonaire. Dit maal waren er veel meer vakantiegangers dan normaal, er stonden zo’n 130 man te wachten bij de paspoortcontrole. Daar zat één mannetje op zijn dooie gemak, zo leek het, alle paspoorten uit zijn hoofd te leren. Na een uur in de rij te hebben gestaan, had de douane de moed ook al opgegeven en die waren al naar huis toen wij de laatste bagagecheck moesten ondergaan.

Maandag hebben we wat boodschappen gedaan en veel bijgeslapen van de vlucht. Walter kwam ook even op de koffie om te zien of we goed waren aangekomen. Een lekker luie dag met een beetje zwemmen en luieren.

Anna-zwemband

Aan het eind van de dag was er weer een mooie zonsondergang te zien.

Zon

Zon-palm

Gisteren (dinsdag) hebben we gelunched bij JibeCity. Doordat de wind uit het westen kwam was het windstil op Sorobon Beach en dus was het erg benauwd. Anna heeft lekker in het water en op het strand gespeeld.

Anna-zee

Anna-stoel

Na het slaapje van Anna hebben we een rondje Gotomeer gereden, het heeft erg veel geregend op Bonaire de laatste weken en het eiland is dus heel erg groen. Ook de flamingo’s zijn weer volop van de partij.

Flamingos

Flamingo

In de middag zijn we bij Luc op de bouw wezen kijken om te zien hoe ver hij was en om weer wat af te spreken. Op zijn website www.lucsimages.nl kun je de bouw volgen.

Tegen 5-en zijn we langs Walter en Marion gereden en hebben daar heerlijk gegeten en polar en ananassap gedronken. Een hele gezellige afsluiter van weer een fantastische dag!

AYO!

Anna, Daan en Mark

1 reactie op “Weer op Bonaire”

  1. Eugene Bongers schreef:

    Ayo, Foto’s zien er weer fantastisch uit…. Heb direct zin in vakantie. Veel plezier. Geniet ervan.

    Gr. Eus.

Uw reactie

You must be logged in to post a comment.