Kavel

2010
01.20

Sinds 20 januari 2010 zijn wij de trotse eigenaar van een eigen stukje paradijs op Bonaire. Onze kavel is gelegen op Crown West Fase 1, en het kavelnummer is 226. Het adres van onze vakantiewoning wordt Crown West 226. De kavel is gelegen op de heuvel van Santa Barbara en kijkt aan de achterzijde uit over de Caribische zee, de zoutpannen in het zuiden, Kralendijk en we kijken uit over Klein Bonaire. Bijna het hele jaar door kunnen we de zon in de zee zien zakken, we hebben bijna 180 graden uitzicht over de Caribische zee.

In januari 2012 is de kavel volledig opgeleverd, er ligt nu een asfaltweg, de meterkasten zijn geplaatst en ook de lantaarnpalen staan er al. Schuin voor onze kavel is al een woning zo goed als klaar en schuin achter onze kavel is al begonnen met de bouw van een woning. Het begint nu allemaal vorm te krijgen. Hieronder wat afbeeldingen om een indruk te krijgen:

Verkavelingsplan:

Het gele blok is onze kavel, nummer 226.

Foto uitzicht: (foto met groothoek lens komt nog, onderstaande foto is knip en plak werk van meerder foto’s in Photoshop )

Foto’s van de kavel en de straat:

Zelf zijn we al een tijdje druk met ideeën voor onze eigen woning. Zodra de bouw van onze villa op Crown West (Santa Barbara / Bonaire) start is de bouw te volgen, bekijk de categorie Volg de bouw. We hebben nu nog geen concrete bouwplannen, we zitten nog in de oriënterende fase waarbij we kijken naar geschikte mooie bouwmaterialen, vorm en positie van de woning op de kavel.

De kavel is 2.017 m2 groot (ongeveer 40 meter breed en 50 meter diep) en heeft een verloop van voor naar achter van zo’n 5 meter en parallel aan de weg heeft de kavel een verloop van zo’n 3 meter. De maximale bouwhoogte vanaf het hoogste punt van de kavel bedraagt 7 meter wat theoretisch inhoudt dat we, rekening houdend met de bouwgrenzen van 5 meter achterkant en zijkant van de kavel en de bouwgrens van 7 meter aan de voorzijde (wegkant) zo’n 10 tot 11 meter de hoogte in kunnen als we zouden willen.

Uw reactie

You must be logged in to post a comment.