Vrolijk pasen!

2010
04.03

Bon Dia,

Deze week zijn we bijna elke dag lekker naar JibeCity geweest, Anna en wij vinden het daar heerlijk. De dagen vliegen voorbij en we kunnen haast niet herinneren wat we welke dag precies hebben gedaan, het is dat de laptop aangeeft dat het vandaag zaterdag is anders zouden we het niet eens weten.

Als je niet eens weet welke dag het is heb je volgens mij het echte vakantiegevoel te pakken, we voelen ons hier heerlijk en lekker ontspannen en bij Anna is dat goed te zien.

Anna

Donderdag zijn we wezen uit eten bij Capain Don’s, heerlijk aan het water genieten van de ondergaande zon en het mooie uitzicht. Helaas was er wat bewolking dus we zagen de zon weer niet in de zee zakken. We hebben er heerlijk pizza gegeten en Anna heeft de hele bediening ingepakt met haar lach en blonde krullen.

Captaindons

Pizza

In het zwembad hebben we ook weer wat leuke plaatjes van Anna kunnen schieten, deze luchtband hebben we uitgevoerd met een echte rolkooi:

Opblaasband

Tijdens een van onze ritjes langs de boulevard zagen we aan de waterkant twee hele blije vissers, met 1 vangst hadden ze een maandloon verdiend. Een heuse marlijn die ‘s avonds bij één van de betere restaurants op Bonaire op het menu zal staan.

Marlijn

Vaak komen we bij onze ritjes ook flamingo’s tegen, je ziet ze vaak bij het Goto meer en bij de zoutpannen en in de buurt van Pink Beach. Bij het Goto meer maakten we weer een hele serie foto’s van flamingo’s, hier één van de foto’s:

Flamingo

Morgen is het pasen en dat is op Bonaire wel merkbaar. Gisteren was het goede vrijdag en dan is bijna alles hier dicht. Donderdag en ook vandaag zaterdag was het een drukte van jewelste. Of alles was gratis óf iedereen hier heeft zijn spaarpot geplunderd óf heeft een flinke paasbonus gehad. Pick-ups vol Polar bier en complete groenteafdelingen en vleesafdelingen van de Warehouse en Cultimara werden ingeladen. Niks geen eieren schilderen, BBQ-en is wat er gebeurt met pasen!

Tijdens het boodschappen doen bij Cultimara heeft Anna de speciale winkelwagens voor kinderen gevonden. Wat een schik!

Boodschappen1

Boodschappen2

Op het strand worden van pallets en ander materiaal grote hutten gebouwd waar de hele familie gaat feesten, we zullen er morgen wat foto’s van maken. Sommige huizen zijn ook al aardig versierd voor pasen:

Easter

Fijne pasen!

AYO,

Anna, Daan en Mark

Uw reactie

You must be logged in to post a comment.