Hi di ho neighbour

2010
03.30

Afgelopen zaterdag hebben we een rondritje Gotomeer gemaakt. Onderweg kom je Tolo tegen. Hier ligt een wandelpad waar we nog nooit eerder gelopen hebben omdat het zo dicht gegroeid was. Nu het allemaal wat droger is op Bonaire zijn sommige delen van het eiland beter begaanbaar geworden. Zo ook dit wandelpad. Juist omdat het droog is en veel planten uitgedroogd en kaal zijn, heb je zicht op dingen die je eerder gewoonweg niet kon zien.

Een heuse natural bridge op Bonaire (doorgang ongeveer 5 meter hoog):

 

Natural_bridge

Een overhangend stuk rots met een soort van stalagtiet:

Overhangenderots

Nogmaals, maar dan ingezoomd:

Overhangenderots2

Een rotsformatie:

Rots

Afgelopen zondag hebben we in paartjes van 2 gedoken met Marjon en Walter bij de Santa Barbara Crown pier. Een mooie duik met veel kleine jonge visjes, een fel blauwe blue parrotfish, een hele grote porcupinefish. Wij hebben geen foto’s gemaakt van deze duik.

Vandaag (maandag 29 maart) was ik (Mark) weer vroeg wakker, om 4.15 uur kon ik echt geen slaap meer vatten en toen ben ik maar opgestaan. Vanavond is het volle maan dus in de vroege ochtend zou de maan al bijna in zijn volle glorie te zien moeten zijn. De maan was niet fel maar wel helemaal rond:

Vollemaan

Na het ontbijt zijn we na een rondritje knoek achter Lagoen Hill weer lekker bij JibeCity wezen zwemmen. Anna had veel schik met het hekje waar af en toe een vreemde buurman bovenuit kwam: “Hi di ho neighbour”.

Buurman

Eind van de middag na het middagdutje van Anna hebben we nog een rondje zoutpannen gereden. Op de terugweg naar huis hebben zijn we nog even bij Walter en Marjon langs geweest en hebben daar nog even wat gedronken en Anna heeft daar heerlijke rijst gegeten. Wij kregen het “tafeltje dekje menu” mee naar huis, het was heerlijk.

Dadelijk nog even lekker een duik in het zwembad onder de volle maan en daarna lekker weer het bed in.

AYO!

Anna, Daan en Mark

Uw reactie

You must be logged in to post a comment.