Zonnetjes en maantjes

2009
02.06

Bon Dia,

Gisteren was het weer een heerlijk dagje hier op Bonaire. ‘s Middags hebben we weer lekker gezwommen in het zwembad en daarna hebben we wat boodschappen gedaan in het dorp. Doordat ze hier op Bonaire dit jaar niet hebben gespoten tegen de muggen, stikt het hier af en toe van de muggen. Gelukkig heeft Anna tot op dit moment (afkloppen) nog geen muggenbult, maar het is onvermijdelijk dat het een keer gaat gebeuren. Voor onszelf hebben we een klamboe gekocht en vannacht hebben we goed geslapen zonder te worden geprikt.

Ffrelaxen

Gisteren hebben we ook nog even ge-skyped met opa Bert en oma Anja.

Skypenmetopaoma

Aan het eind van de middag was de lucht op een enkel verdwaald wolkje aan de horizon helemaal helder blauw. Dat beloofde een mooie zonsondergang te worden… en dat werd het! Als eerste de maan rond 15.00 uur:

Maanoverdag

En toen begon het feest!

Ondergaandezon_1

Ondergaandezon_2

Een heuse green flash:

Greenflash

Ondergaandezon_3

Ondergaandezon_4

En om af te sluiten een foto van de maan… nog een aantal nachten te gaan en we hebben volle maan… dat belooft ook wat mooie plaatjes.

Maannacht2

Zo, met deze lucht in gedachten en met hulp van de klamboe hebben we vannacht heerlijk geslapen. Vanmiddag gaan we weer lekker zwemmen bij Sorobon Beach of Lac Cai.

AYO,

Anna, Daan en Mark

2 reacties op “Zonnetjes en maantjes”

 1. Marloes Micha Mara Menzo schreef:

  Nou ik ben erg blij dat wij nog gaan over 3 weken dan hoeven we niet zó héél erg jalours te zijn, hahaha

  Geniet er nog lekker van, groetjessss
  en een knuffeltje voor Anna

 2. HH schreef:

  stelletje bofkonten zeg!wat een schitterdende foto’s ik zou er jaloers op kunnen worden.dit is de eerste keer dat ik hier per toeval kom en ik ga vaker een kijkje hier nemen.zucht…nu hier de kou in pm met de honden te gaan lopen.

  groetjes van HH

Uw reactie

You must be logged in to post a comment.