Washington Slagbaai National Park

2012
04.01

Gisteren (zaterdag) zijn we met de kids naar Washington Slagbaai National Park geweest. Maarten vond het allemaal wel best en Anna vond alles fantastisch mooi. Mooi he!, klonk het vaak vanaf de achterbank. Een zeer gezellige en geslaagde dag.

In het park hebben we veel foto’s gemaakt. Hieronder foto’s van de de route door het park:

Salinå Matijs

Playa Chikitu

Boka Chikitu

Uitzicht landinwaarts bij Boka Chikitu

Bonairiaanse koe

Een Caracara of op z’n papiaments Warawara

Seru Grandi

Boka Kokolishi

Pos Mangel

Seru Bentana

Malmok, het meest noordelijk gelegen punt van Bonaire

Boka Bartol

Boka Katuna

Playa Bengé

Put Bronswinkel

Brandaris (hoogste berg van Bonaire, 241 meter hoog)

Shishiribana

Playa Funchi

Bise Morto

Wayakà

Saliña Wayaca

Boka Slagbaai, lunchen met op de achtergrond Saliña Slagbaai

Saliña Slagbaai

Op een paar meter afstand kwam deze flamingo langs vliegen:

Juwa Pass

Rond een uur of half 3 waren we weer bij de ingang van het park. We zijn daarna doorgereden naar Jibe City voor een “verkoelende” duik in de zee. Gisteravond zijn we als afsluiter van weer een fantastische dag met z’n viertjes wezen uiteten bij restaurant At Sea Bonaire met als toetje een ijsje van Gio’s.

Het meest onder de indruk van het dagje park waren we toch wel van Wayaka. Wat een mooi strand en wat een pracht van een koraal ligt daar voor je voeten! We hebben besloten dat we onze laatste volledige dag op Bonaire op dit strandje gaan doorbrengen. Morgen (maandag) gaan we er weer heen om te snorkelen!

Vanavond gaan we bij Luc, Nataliya en Elina pizza eten van Pasa Bon Pizza. Erg lekkere en vooral ook grote pizza’s. Het zwembad waar Luc druk mee in de weer is geweest is inmiddels gevuld met water, we zijn erg benieuwd hoe het er nu uitziet.

Aankomende dinsdag is alweer de laatste dag op Bonaire. In de avond vliegen we weer terug naar Nederland. Met gemengde gevoelens zullen we Bonaire weer verlaten. Aan de ene kant zijn we heel blij om weer naar Nederland te gaan en daar onze familie en vrienden weer te zien. Aan de andere kant balen we dat we al het moois op Bonaire en de mensen die we hier hebben leren kennen, weer voor een tijd moeten missen. Gelukkig hebben we nog tot dinsdagmiddag de tijd om te genieten!

AYO!

Anna, Maarten, Daan en Mark

1 reactie op “Washington Slagbaai National Park”

Uw reactie

You must be logged in to post a comment.