Lekker genieten!

2012
03.08

Inmiddels zijn we zo’n 2,5 week op Bonaire en het bevalt ons hier prima. Af en toe regent het eens een klein buitje maar over het algemeen is het lekker zonnig en niet te warm. Overdag is het om en de nabij de 32 graden met een lekker windje. De gevoelstemperatuur is erg aangenaam. In de avond koelt het af naar zo’n 26 graden en dat is een lekkere temperatuur om buiten te zijn. Als je dan in de wind zit voelt het zelfs af en toe een beetje fris.

Het zwembad blijft een bron van plezier, de kids vinden het heerlijk. Als we ‘s ochtends vroeg al het zwembad induiken is het even wennen. Door de zon warmt het zwemwater op naar zo’n 30 graden, ‘s ochtends vroeg is de temperatuur 26 graden. Op onderstaande foto kun je zien dat Anna het water toch wel een beetje frisjes vond toen ze het zwembad inliep.

Maarten heeft het babyzwembandje en het miniluchtbed ook gevonden, heerlijk vindt ie het (klikken voor vergroting).

Na het zwemmen even afdrogen en papa moest ook een handdoekrokje aan van Anna. Springen papa!

Een paar dagen geleden zijn we even bij Barbara langsgereden om te zeggen dat we op het eiland waren. Binnenkort spreken we wat gezellig af! Vervolgens zijn we doorgereden voor een rondje zoutpannen, de kids konden lekker slapen in de auto en papa en mama konden lekker genieten van de mooie kuststrook en zoutpannen.

Laatst toen we langs de Willems toren (vuurtoren) reden stond ie nog in de steigers voor renovatiewerkzaamheden. Nu is ie klaar!

Via de mooie route “binnendoor” zijn we teruggereden naar ons huis. Wat is Bonaire toch mooi en elke keer is de natuur weer anders:

Thuisgekomen hebben we ons even opgefrist en zijn daarna lekker gaan eten bij La Guernica, erg gezellig zo met z’n vieren. We merken dat Anna een grote meid aan het worden is en uit eten ook leuk vindt. Door de ervaring met kleine kids zijn we nu een stuk relaxter als toen Anna nog een baby was, Maarten moet mee en gaat lekker een tukje doen in de kinderwagen (de wagen staat achter Daan).

Een dag later zijn we weer wezen uit eten, nu bij It Rains Fishes, ook hier weer erg lekker gegeten en een hoop schik.

Eergisteren hebben we lekker thuis gezwommen en zijn ‘s avonds bij Luc, Nataliya en Elina geweest voor een BBQ. We hebben heerlijk gegeten en erg gezellig lopen borrelen onder genot van een bijna volle maan en fantastisch uitzicht over zee en de kustlijn van Bonaire. Met Luc afgesproken om gisteren onze eerste duiken sinds een lange tijd weer te maken. De duik ging goed, het is net als fietsen dat verleer je ook niet. Door wat vertraging bij de duikshop lagen we pas kwart voor 6 in het water dus we hebben er maar een korte duik van gemaakt (39 minuten) daar het na 25 minuten onder water al onder water begon te schemeren en we hadden geen licht bij ons hadden.

Vandaag de 400mm lens uit de mottenballen gehaald en even wat testjes gedaan. Laat de volle maan vanavond maar komen! Hoop dat de wolken wel wegtrekken want nu is het ineens bewolkt en het ziet er naar uit dat het straks gaat regenen. In ieder geval heb ik onderstaande parkiet al met de 400mm lens weten te fotograferen.

Tot zo ver weer de update.

Ayo,

Anna, Maarten, Daan en Mark

 

Uw reactie

You must be logged in to post a comment.